Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

ÖNFEJLESZTŐ TALÁLKOZÓ – NEHÉZ ÉRZELMEK KEZELÉSE

április 16 @ 18:00 - 21:00

Minden hónapban egy új témát járunk körül a személyes fejlődés területén csoportos beszélgetések keretében, melynek során megadott kérdések segítik a gondolatok kicserélését.

A program menete:

Mindenki helyét – így a Tiédet is – négyfős asztalokhoz sorsoljuk, ahol 30 percig olyan irányított kérdések mentén beszélgettek, amik teljesen átformálják a gondolkodásodat, közelebb visznek önmagadhoz, miközben rengeteg felismeréssel gazdagodhatsz és új ismeretségeket szerezhetsz. 30 perc elteltével új asztalt és vele új társaságokat sorsolunk – mindezt 3-4x megismételjük.

Ennek a programnak a különlegessége a két állandó szekció, melyekre a 3. és 4. asztalcserénél kerül sor.

Az egyik a Belső gyermek vagy önazonosság meditáció, amit kizárólag itt próbálhatsz ki. Habár spirituális neve van, valójában egy figyelem irányítási technika. A legtöbben, akik hozzám fordulnak tanácsért, azzal küzdenek, hogy nem találják önmagukat, nem tudják hogyan lépjenek kapcsolatba az igazi, önazonos énjükkel és fedezzék fel a saját útjukat. Ennek a gyakorlatnak a segítségével tudományosan alátámasztott módon juthatsz el az elmédnek azon rétegeibe, amiket réges-régen elrejtettél a tudatod elől. Megfelelési kényszereseknek kötelező, de mindenkinek ajánlott, aki elfojtja az érzéseit, nehezen kezeli a negatív érzelmeket, vagy külső elvárásoknak próbál megfelelni.

A másik pedig a Kapcsolat gyakrolat, ami rávezet arra, hogyan tudsz közelebb kerülni és bizalmat építeni egy másik emberrel. A gyakorlat hatására úgy fogod érezni, hogy megértenek, látnak és értékelnek téged, úgy, ahogy vagy.

Ha szenvedélyes és elkötelezett vagy a személyes fejlődés, önmagad megértése és a tartalmas emberi kapcsolatok kialakítása és ápolása iránt, akkor ez az esemény pont Neked való!

A részvételhez Életmenedzsment Közösségi tagnak kell lenned. Erre a linkre kattintva tájékozódhatsz az Életmenedzsment Közösségről, és kérheted a tagságodat.