Teszt eredmény:

Halogató

Van már egy elképzelésed arról, hogy milyen célt szeretnél elérni, még ha az nem is kristálytiszta. Tettél is már bizonyos lépéseket, de nem folytattad tovább, vagy legalábbis nem maradtál kitartó és nem vitted végig. Lehet, hogy voltak sikereid is, de a nehézségek, a rossz tapasztalatok eléggé vissza tudnak vetni, és olyankor meg is állsz a célod megvalósításában, vagy elveszted a motivációdat és félgőzre kapcsolsz. Ilyenkor aztán mindig lesz valami más fontos dolgod, amit el kell intézned, ami miatt sosem jut időd a saját dolgaidra. A rendszertelenség, a félsikerek nem adnak elég hajtóerőt ahhoz, hogy végigvidd, amit kitűztél magadnak.

Amire szükséged van: egy rendszer, ami segít fenntartani a motivációdat és lépésről lépésre végigvisz a megvalósítás folyamatán.

Az Újraindítás coaching előre meghatározott időn belül hozzásegít, hogy megvalósítsd a kitűzött célodat. Lesz egy átlátható és hatékonyan működő rendszered, ami meggátolja, hogy elveszítsd a motivációdat és garantálja a fokozatos előrelépést.

Próbáld ki most!